zaterdag, 16. april 2016 - 9:04 Update: 17-04-2016 9:55

Dure Ferrari maakt 'pitstop' tegen boom

Politie: daar hebben de bewoners van Arnhem geen last meer van!
Foto: Politie Arnhem-Noord
Arnhem

Soms lijken problemen zich vanzelf op te lossen. Zo ook vrijdag in Arnhem waar agenten het niet voor elkaar kregen om een chauffeur van een dure Ferrari te betrappen op zijn asociale rijgedrag. De politie schrijft daarom dan ook jolig over de crash van een dure Ferrari in de stad.

Donderdag kreeg de politie van Arnhem-Zuid de melding dat er zou worden rondgescheurd met meerdere snelle auto’s in hun gebied. De coureur van een opvallende rode Ferrari 458 spande hierbij de kroon door met veel geluid en piepende banden de straten van Arnhem als racecircuit te gebruiken.

De politie heeft de bestuurder even later een stopteken kunnen geven en hem staande kunnen houden. Omdat zij zelf het rijgedrag niet hebben kunnen waarnemen hebben ze het bij een waarschuwing gelaten en de coureur een waarschuwing gegeven.

Vrijdag kwamen er volgens de politie meerdere meldingen van een eenzijdig ongeval op de Johan de Wittlaan in Arnhem waarbij een auto tegen de boom zou zijn gereden. ''Aanrijdend werd er door de meldkamer doorgegeven dat het mogelijk om een Ferrari zou gaan. Ter plaatse was het een behoorlijke ravage.

De Ferrari stond namelijk dwars op de rijbaan en overal lagen onderdelen van de rode bolide. De bestuurder bleek ongedeerd. De auto werd door de berger opgehaald en de baancommissaris heeft de rijbaan gelukkig vrij snel weer vrij kunnen geven voor het overige verkeer.''

De agenten hebben de coureur nog een tip meegeven om in het vervolg niet te lang door te rijden zonder pitstop te maken voor full wet banden.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):