zondag, 26. juni 2016 - 10:25 Update: 26-06-2016 12:49

Man belt zelf politie na overleven van kogelregen in Tilburg

Man in Tilburg overleeft kogelregen en belt zelf de politie
Foto: Archief EHF
Tilburg

Een man is zaterdagavond in Tilburg rond middernacht meerdere keren beschoten door een andere man. 'Het slachtoffer rende voor zijn leven terwijl de kogels om hem heen vlogen', meldt de politie zondag.

Paniektelefoontje

Op zaterdag 25 juni 2016 om 23.55 uur kwam er bij het Operationeel Centrum een paniektelefoontje binnen. De melder verklaarde zojuist beschoten te zijn op de Diederikhof. Hij was niet gewond en had zich verscholen in een woning in de omgeving. 

Kogelhulzen

De melding werd zeer serieus genomen en verschillende politie-eenheden werden die richting uit gestuurd. De dader werd daar niet meer aangetroffen. Wel werden er verschillende hulzen en kogelinslagen gevonden op straat en in een geparkeerde auto. De politie zette de omgeving ruim af en startte een onderzoek. 

Technisch onderzoek

Tactische rechercheurs hebben daar getuigen gehoord en forensische rechercheurs zijn op zoek gegaan naar hulzen en andere sporen. Een speciaal getrainde hond is uit Rotterdam gehaald om hulzen te zoeken. Van de geschrokken aangever is een verklaring opgenomen.

Informatie

Het is goed mogelijk dat mensen de dader kennen. De politie is op zoek naar informatie. Mocht u iets weten dan verzoekt het onderzoeksteam u dringend om de informatie te delen, dat kan ook anoniem of vertrouwelijk. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: