woensdag, 13. juli 2016 - 9:18 Update: 13-07-2016 9:20

Man overleden na schietincident in woning Rotterdam

Foto van politie onderzoek schietpartij | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Rotterdam

Een nog onbekende man is in de nacht van dinsdag op woensdag 13 juli overleden bij een schietincident in een woning aan de Crooswijkseweg. Agenten hielden twee personen aan. Hun (mogelijke) betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht.

Rond 3.45 uur kreeg de politie een melding dat er mogelijk werd ingebroken in een woning aan de Crooswijkseweg, aangezien meerdere personen een woning waren binnendrongen. Agenten rukten direct uit om poolshoogte te nemen. Eenmaal ter plaatse zagen zij vanaf de straat een persoon gewond op het balkon liggen. Toen zij de woning binnen kwamen, zagen ze dat de man een of meerdere schotwonden had. Ambulancepersoneel dat intussen ook aanwezig was, probeerde de man nog te reanimeren. Al snel bleek echter dat die hulp niet meer mocht baten. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Bij de woning hielden agenten diezelfde nacht twee mannen aan. Het gaat om een 43-jarige man en een 42-jarige man, beide afkomstig uit Rotterdam. De agenten namen hen mee naar het bureau om een onderzoek te starten in hoeverre de twee een rol hebben gespeeld bij het incident. Dit onderzoek loopt nog.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: