vrijdag, 15. juli 2016 - 14:39 Update: 15-07-2016 15:19

Bommeldingen bij bedrijven van SKB Group

Bommeldingen bij bedrijven van SKB Group
Foto: Archief FBF.nl
Werkendam

In het Brabantse Werkendam zijn de hulpdiensten vrijdagmiddag uitgerukt vanwege twee bommeldingen bij twee filialen van het bedrijf SKB Group.

Het betreft een pand aan de Vielinghstraat in Werkendam op het bedrijventerrein Bruine Kilhaven en een pand dat van Sneep Industries is en in het Zuid_hollandse Strijen ligt. Na de ontruiming bleek het Werkendam om loos alarm te gaan. Het is nog onduidelijk of het in het pand in Strijen ook om loos alarm gaat. Dit meldt Omroep Brabant vrijdag.

Bij de politie kwam kort na 13.00 uur de melding dat er mogelijk een bom lag in het bedrijf in Werkendam. Politie Breda eo : '#Werkendam - #Bommelding bij bedrijf Vierlinghstraat. Bedrijfspand ontruimd. #Explosievenverkenners stellen onderzoek in. Meer info later.' Niet veel later kwam eenzelfde bericht uit het Zuid-Hollandse Strijen.  explosievenverkenners van de politie zijn direct een onderzoek gestart. Na een uur bleek het in Werkendam om loos alarm te gaan.

SKB Group in Werkendam nam in 2015 Sneep Industries in Strijen over. Het technische bedrijf werkt veel met metaal voor onder meer de maritieme, farmaceutische en chemische industrie. In april werd bekend dat het bedrijf een nieuwe productiefacaliteit gaat bouwen voor ADD-APT Chemicals in Helmond. ADD-APT werd in 2015 getroffen door een grote brand.

 

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: