zondag, 17. juli 2016 - 18:05 Update: 17-07-2016 18:08

Rotterdammer beschoten in Forelstraat in Hoogvliet

Rotterdammer beschoten in Forelstraat in Hoogvliet
Foto: Archief FBF.nl
Hoogvliet

De politie is op zoek naar de man die zondagmiddag een 22-jarige Rotterdammer beschoot op de Forelstraat in Hoogvliet. Het slachtoffer raakte bij het incident gewond aan zijn gelaat. Getuigen van het incident wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Rond 15.30 uur liep de 22-jarige Rotterdammer op de Forelstraat naar zijn auto toen een onbekende man op hem schoot. De schutter vluchtte vervolgens direct in onbekende richting waarbij hij mogelijk gebruik maakte van een auto. Een omstander waarschuwde de politie, die direct met meerdere politie eenheden op zoek ging naar de dader op zoek. Daarbij kregen de agenten assistentie van de politiehelikopter. Ondertussen kwam ook een ambulance ter plaatse om het slachtoffer eerste hulp te bieden en mee te nemen naar het ziekenhuis.
De uitgebreide zoekactie resulteerde zondagmiddag helaas niet in een aanhouding. De politie zet het (sporen)onderzoek dan ook voort. Zo is de auto van het slachtoffer getakeld in verband met mogelijk sporen. Mensen die informatie hebben die kan helpen in het onderzoek wordt gevraagd contact op te nemen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: