donderdag, 28. juli 2016 - 15:32

Politie doet onderzoek naar menselijke resten

Politie doet onderzoek naar menselijke resten
Foto: MV
Halsteren

Gisterenochtend zijn tijdens sloopwerkzaamheden op een terrein aan de Hoofdlaan menselijke resten gevonden in een kruipruimte van een leegstaand gebouw. Op dit moment is de recherche nog druk doende om de identiteit te achterhalen.

Een kraanmachinist is woensdagochtend bezig met sloopwerkzaamheden als hij tot zijn schrik ontdekt dat hij menselijke resten heeft blootgelegd. De werkzaamheden worden onmiddellijk stilgelegd en er gaat een melding naar de politie. Deze zet vervolgens de omgeving van het slooppand af en start een forensisch onderzoek. 

Schouw door arts

Inmiddels zijn de menselijke resten overgebracht naar een mortuarium in Breda waar vanmiddag een schouw zal plaatsvinden door een arts. Aan de hand daarvan wordt mogelijk snel duidelijk of het om een man of een vrouw gaat. Ook wordt gekeken of er mogelijk een misdrijf in het spel is. Als het om een vermist persoon gaat kan DNA-onderzoek uitsluitsel geven. De uitslag daarvan kan enige tijd op zich laten wachten. Wel duidelijk is dat de menselijke resten al een poos in het slooppand hebben gelegen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: