dinsdag, 16. augustus 2016 - 11:58 Update: 16-08-2016 12:03

A67 dicht door ongeval met vrachtwagen

A67 dicht door ongeval met vrachtwagen
Foto: Archief FBF.nl
Hapert

De A67 Eindhoven - Turnhout is dicht door een ongeval bij Hapert. Bij het ongeval zijn twee vrachtwagens betrokken.

Het lijkt erop dat het ongeluk gebeurde in de staart van de file die ontstond na een ander ongeval met een vrachtauto. Dit schrijft de VerkeersInformatieDienst (VID) op de website.

Hulpdiensten, waaronder ook een traumahelikopter, zijn naar de plaats van het ongeval geroepen. Wat er precies aan de hand is, is nog onduidelijk. Weggebruikers op de A67 richting de Belgische grens moeten rekening houden met een behoorlijke vertraging.

Het is niet bekend wanneer dit ongeval is afgehandeld en de weg vrijgegeven kan worden. De A67 is vandaag het toneel van ongelukken met vrachtwagens. Eerder raakten al op twee plaatsen vrachtwagens van de weg.

Update 11:05 uur

Inmiddels bevestigd Rijkswaterstaat de vermoedens: de weg is afgesloten. De file achter het ongeluk is lang (10 kilometer). Verkeer kan omrijden via de N284.

Verder is er nog altijd veel onduidelijk over het incident.

Update 11:21 uur

Een vrachtauto (met daarop een lading aanhangwagens) is inderdaad achterop de bestaande file gebotst. Hulpdiensten zijn aanwezig op de plaats van het ongeluk.

Het lijkt erop dat de weg voorlopig dicht blijft. Hoelang de afhandeling duurt is niet bekend. Hulpverleners zijn nog druk bezig.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):