zaterdag, 10. september 2016 - 13:44

Bromfietser (25) komt om bij verkeersongeval in Rucphen

Bromfietser komt om bij verkeersongeval in Rucphen
Foto: Archief EHF
Rucphen

Vrijdagavond omstreeks 18.50 uur vond een eenzijdig verkeersongeval plaats op de Schijfse Vaartkant in Rucphen. De bestuurder van een brommer is bij het ongeval om het leven gekomen.

De oorzaak van het ongeval is niet duidelijk geworden. Getuigen verklaarden dat zij de brommer frontaal tegen een boom zagen botsen, daarna zagen zij dat de bestuurder in de sloot terecht kwam. Zij hebben de bestuurder op het droge getrokken en zijn meteen gestart met de reanimatie. Intussen werd 112 gebeld.

Door de meldkamer is ook meteen een traumahelikopter opgeroepen. Agenten zijn verder gegaan met de reanimatie van het slachtoffer. Helaas mocht dit niet meer baten. De arts die met de traumahelikopter was meegevlogen stelde vast dat het slachtoffer overleden was.

Agenten zijn toen naar de familie van het 25-jarige slachtoffer uit Bergen op Zoom gegaan om hen het slechte nieuws te brengen. De brommer van de 25-jarige man is voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Het lichaam is inmiddels vrijgegeven door de officier van justitie, zodat de familie de uitvaart kan gaan regelen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: