vrijdag, 2. december 2016 - 22:16 Update: 02-12-2016 22:17

Geen derden betrokken bij overleden zoon en moeder Voorburg

Geen derden betrokken bij overleden zoon en moeder Voorburg
Foto: Archief EHF
Voorburg

De politie stelde woensdag 23 november een uitgebreid onderzoek in na de vondst van de lichamen van een man en zijn moeder aan de Klaverweide.

Het onderzoek is inmiddels afgerond en heeft uitgewezen dat de man zijn moeder om het leven bracht alvorens zichzelf van het leven te beroven. 'Er zijn geen aanwijzingen dat hierbij derden betrokken zijn', meldt de politie vrijdag.

Op woensdag 23 november omstreeks 14.40 uur kreeg de politie de melding dat er een overleden man voor het appartementencomplex op de Klaverweide lag. Het bleek te gaan om een 57-jarige man uit Amsterdam. Agenten stelden direct een onderzoek in en troffen enige tijd later zijn overleden moeder aan in haar woning in het bovengelegen appartementencomplex.

De recherche heeft sindsdien uitvoerig onderzoek gedaan om te achterhalen wat er zich in de woning en daarbuiten heeft afgespeeld. Er zijn geen aanwijzingen aangetroffen dat er derden bij betrokken waren. Uit respect voor de nabestaanden worden geen verdere mededelingen gedaan.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: