maandag, 5. december 2016 - 11:25 Update: 05-12-2016 11:27

Dronken man slaat agent tijdens aanhouding in Oisterwijk

Bergen op Zoom

Een 41-jarige winkeldief uit Halsteren heeft aan de Glacisstraat een agent mishandeld. De man zou kort daarvoor drank uit een nabijgelegen slijterij hebben gestolen.

Agenten kregen op zondag 4 december rond 17.13 uur een melding dat een aantal dronken personen voor overlast zouden zorgen bij een slijterij aan de Glacisstraat. Vervolgens kregen ze de melding dat een van deze personen mogelijk drank zou hebben gestolen uit de slijterij. De dienders waren snel ter plaatse en hielden op een parkeerplaats in de buurt een man staande. Hij sprak met dubbele tong en was waarschijnlijk dronken. Bovendien had hij een fles drank op zak.

Er vandoor

Tijdens zijn staande houding probeerde de verdachte er meerdere malen vandoor te gaan. Agenten hielden hem vast waarop de man zich agressief begon te gedragen. Op een zeker moment haalde de verdachte uit en sloeg met een gebalde vuist tegen het hoofd van een van de agenten. Met veel moeite kon de man worden aangehouden waarbij hij ook nog een aantal trappen uit deelde. De man kon uiteindelijk worden afgevoerd naar het politiebureau. Hij is ingesloten. De agent heeft aangifte van mishandeling gedaan.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: