maandag, 19. december 2016 - 13:58 Update: 19-12-2016 14:08

Beschieting woning in Huissen in Opsporing Verzocht

Beschieting woning in Huissen in Opsporing Verzocht
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Huissen

De politie vraagt dinsdagavond in het tv-programma Opsporing Verzocht hulp omtrent de beschieting van een woning in Huissen, in de nacht van donderdag op vrijdag 23 september 2016. Dit heeft de politie maandag bekendgemaakt.

Kogelgaten in ruit woning

Die nacht werden de bewoners rond het tijdstip van 3.00 uur gewekt door harde knallen. Kort daarna ontdekten ze enkele gaten in één van de ruiten van hun huis. Binnen werden kogeldelen aangetroffen. Gewaarschuwde agenten vonden buiten op straat enkele hulzen. 

'Daarmee kan gesteld worden dat er met een vuurwapen op het huis is geschoten. Het is echter nog onduidelijk door wie en waarom', aldus de politie. De politie heeft na het schietincident een buurtonderzoek gedaan om mogelijke getuigen te kunnen achterhalen. 

Rechercheonderzoek

Bij het onderzoek door de recherche is bij een aantal vragen de hulp van getuigen gewenst. In het programma Opsporing Verzocht zal hier nader op worden ingegaan. Tijdens de uitzending van het opsporingsprogramma worden enkele resultaten gedeeld. De politie vraagt op basis van die resultaten hulp aan de kijkers.

Uitzendingen Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond uitgezonden om 20.30 uur op NPO 1. De herhaling is te zien op woensdagmorgen om 11.10 uur op NPO 2.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: