vrijdag, 17. februari 2017 - 10:53 Update: 17-02-2017 21:21

Drie zwaargewonden bij frontale botsing in Noordhorn

Drie zwaargewonden bij frontale aanrijding in Noordhorn
Foto: MV
Noordhorn

Op de Rijksstraatweg (N355) in Noordhorn zijn vrijdagmorgen twee personenwagens frontaal met elkaar in botsing gekomen. Dit heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.

Omstreeks 10.30 uur kwamen beide voertuigen door nog onbekende reden met elkaar in botsing. Volgens een woordvoerder van de politie zijn hierbij drie personen zwaargewond geraakt.

Stuurcorrectie 

Een 45-jarige automobiliste uit Kollum raakte vermoedelijk met haar auto in de berm. Na een stuurcorrectie verloor ze de macht over het stuur en kwam toen frontaal in botsing met een tegenligger. In deze auto zat een man van 64 jaar en een vrouw van 61 jaar, alle twee afkomstig uit Pieterzijl.

Bekneld

De drie inzittenden van de auto’s raakten bekneld. Door de brandweer moesten ze uit de voertuigen worden gehaald. De slachtoffers werden door het personeel van de ambulancedienst en de traumahelikopter gestabiliseerd.

Ziekenhuis

Vervolgens werden de drie per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Verkeersspecialisten van de politie doen onderzoek naar de exacte toedracht van deze aanrijding. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: