maandag, 29. mei 2017 - 11:14 Update: 29-05-2017 21:34

Alle drie inzittenden te water geraakte auto A6 overleden

Foto  van traumaheli | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Almere-Buiten

Bij een ongeval in Almere-Buiten zijn vanochtend drie mensen overleden. Het ongeval gebeurde net na de ochtendspits langs de A6.

Hier up-date

Door nog onbekende oorzaak raakte de auto van de weg sloeg het voertuig meerdere malen over de kop waarna het langs de A6 in het water tot stilstand kwam. Een van de drie inzittenden is vervolgens langs de kant van de weg gevonden, twee andere inzittenden zaten bij het te water raken nog in de auto. Alle drie de slachtoffers zouden om het leven zijn gekomen. Over de identiteit van de slachtoffers is nog niks bekend. Een traumahelikopter kwam ter plaatse, maar kon niets meer voor de betrokkenen betekenen. Er zijn volgens de VID anti-kijkschermen geplaatst om het ongeval aan de ogen van het verkeer te onttrekken, maar alsnog staat er 7 kilometer file.

De VID verwacht dat de afhandeling nog wel een poos zal gaan duren. Wil je vanuit Emmeloord naar Amsterdam of Utrecht volg dan bij het knooppunt Emmeloord de borden Zwolle en Amersfoort en rijd om over de N50, de A28 en de A1.

Categorie:
Provincie: