zondag, 2. juli 2017 - 9:39 Update: 02-07-2017 11:29

Bestuurder onder invloed bij dodelijke ongeval A58 bij Gilze

Dode en gewonden bij ongeval op A58 bij Gilze
Foto: fbf
Gilze

Op de A58 ter hoogte van Gilze ontstond zondagmorgen rond 05.45 uur een ernstig auto-ongeluk. Het betrof een eenzijdig ongeval, waarbij een van de inzittenden, een 35-jarige vrouw uit de gemeente Halderberge, ter plaatse overleed. De weg bleef geruime tijd gesloten voor het overige verkeer.

De auto raakte door nog onbekende redenen in de slip. Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen, waaronder de politie, brandweer, meerdere ambulances en een traumahelikopter. De bestuurder, een 44-jarige man uit de gemeente Halderberge, raakte lichtgewond. Een 23-jarige man uit Roosendaal raakte zwaargewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. Een vierde inzittende, een 17-jarige jongen uit de gemeente Steenbergen, raakte lichtgewond en kon na behandeling naar huis.

Alcohol

Een alcoholtest wees uit dat de bestuurder mogelijk onder invloed van alcohol was. Hierop werd hij aangehouden en als verdachte aangemerkt. Zijn rijbewijs werd door de agenten ingevorderd. Een bloedproef moet uitwijzen hoeveel alcohol de man gedronken heeft. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):