zondag, 2. juli 2017 - 10:21

Vier gewonden bij steekpartij in Zuidwolde

Vier gewonden bij steekpartij in Zuidwolde
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Zuidwolde

De politie heeft zondag 2 juli een 46-jarige man uit Zuidwolde aangehouden voor zijn betrokkenheid bij een steekincident. De verdachte en drie mannen in de leeftijd van 15, 43 en 46 en ook woonachtig in Zuidwolde hebben hierbij allemaal letsel opgelopen.

Bij de politie kwam rond 01:40 uur een melding binnen van een ruzie aan de Haverstraat. Bij deze ruzie zou mogelijk gestoken zijn. Hierop zijn meerdere agenten naar de Haverstraat gesneld en troffen daar twee gewonde mannen aan. De mannen van 15 en 46 jaar oud hadden letsel aan een arm en in het gezicht. Beide mannen zijn voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis. 

De verdachte zou in een woning zitten aan de Gerststraat.  De verdachte is hierop aangehouden en is ook overgebracht naar het ziekenhuis om zijn verwondingen te laten verzorgen. Hierna is hij ingesloten in het cellencomplex en zal vandaag nader gehoord gaan worden.  

Een 43-jarige man melde zich ondertussen bij de agenten. Ook hij bleek letsel te hebben wat ter plaatse behandeld kon worden.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: