dinsdag, 8. augustus 2017 - 14:18 Update: 08-08-2017 14:37

Twee verdachten dodelijk steekincident Reutum voorgeleid

Twee verdachten dodelijk steekincident Reutum voorgeleid
Foto: Archief EHF
Almelo/Reutum

Twee verdachten dodelijk steekincident Reutum voorgeleidDinsdag worden twee mannen van 31 en 34 jaar uit Enschede, die zaterdag 5 augustus zijn aangehouden na een dodelijk steekincident bij een horecagelegenheid in Reutum, voorgeleid bij de rechter-commissaris in Almelo. Dit heeft het Openbaar Ministerie (OM) dinsdag laten weten.

Dode

Bij de steekpartij kwam een 22-jarige man uit Winterswijk om het leven. Drie anderen raakten gewond. Het OM zal vorderen dat de twee verdachten in bewaring worden gesteld. Ze worden verdacht van doodslag in vereniging en poging doodslag in vereniging, danwel openlijke geweldpleging.

Getuigen

De politie doet nog steeds onderzoek naar de toedracht van het incident en is op zoek naar getuigen. Als er mensen zijn die die avond en nacht in het café waren of langs het café gefietst zijn ten tijde van het conflict, dan wil het Team Grootschalige Opsporing van de politie graag in contact komen met deze mensen. U kunt contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Wilt u anoniem blijven, geef dan uw informatie door via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Verdachten in vrijheid gesteld

Over de toedracht van het incident doet het OM op dit moment geen nadere mededelingen. De overige vier verdachten zijn op 8 augustus in vrijheid gesteld. Zij worden nog wel aangemerkt als verdachte in het onderzoek.

Categorie:
Provincie: