zondag, 3. september 2017 - 16:41 Update: 03-09-2017 16:46

Twee ernstig gewonden bij aanrijding op Eindhovenseweg in Eindhoven

Twee ernstig gewonden bij aanrijding op Eindhovenseweg in Eindhoven
Foto: Politie
Eindhoven

Bij een aanrijding op de Eindhovensweg zijn zondagmorgen 3 september om 10.30 uur een man en een vrouw ernstig gewond geraakt. Bij de botsing brandde één van de betrokken wagens volledig uit.

De man en de vrouw reden in hun personenwagens in tegenovergestelde richting over de Eindhovenseweg. Beiden waren de enige inzittenden van hun voertuig. Door nog onbekende oorzaak ontstond een frontale botsing tussen de auto’s. Daarbij raakten beide bestuurders ernstig gewond. Zij zijn door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht van de aanrijding. De slachtoffers betreffen een 79-jarige vrouw en een 38-jarige man, beiden uit Eindhoven. 

Dappere burgers

Na de botsing bleek de auto van de mannelijke bestuurder in brand te staan. Drie mannen die kort na de aanrijding passeerden, aarzelden geen moment. Zij haalden het slachtoffer uit zijn auto en brachten hem in veiligheid. Zij deden hetzelfde met de bestuurster van de andere wagen. Zonder hun dappere ingrijpen zouden de gevolgen van de aanrijding nog vele malen erger zijn geweest. Zeker voor de bestuurder van de uitgebrande wagen. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: