zaterdag, 23. september 2017 - 12:43

Mogelijke ontvoering in Eindhoven

Mogelijke ontvoering in Eindhoven
Foto: Google Maps
Eindhoven

De politie is een onderzoek begonnen na een melding van een mogelijke ontvoering. Twee mannen zouden gisterenavond tegen hun wil zijn meegenomen in een busje vanuit het centrum van Eindhoven.

Door een getuige werd rond 21.15 uur gezien dat twee mannen met een donkere huidskleur in een busje werden geduwd door meerdere mannen op de Grote Berg. Dit gebeurde ter hoogte van de avondwinkel. Daarbij zou geschreeuwd zijn. Ook de daders hadden volgens de getuige een donkere huidskleur en gingen er vervolgens met het busje vandoor.

Onduidelijkheid

Vooralsnog is onduidelijk of er inderdaad sprake is van een ontvoering. Er zijn bij de politie bijvoorbeeld geen vermissingen gemeld of andere informatie die daarop wijst. Ook heeft het buurtonderzoek tot op heden niets opgeleverd. In het onderzoek betrekt de politie ook camerabeelden uit de omgeving. Het is heel goed mogelijk dat er iets onschuldigs heeft plaatsgevonden, maar ook dan hoort de politie het graag.

Wie weet meer?

Wij willen graag duidelijkheid krijgen over wat er precies is gebeurd. In het bijzonder is de politie op zoek naar mensen die iets van het voorval hebben meegekregen. Het is ook mogelijk dat iemand op een andere plek verdachte zaken heeft gezien die mogelijk verband houden met het incident aan de Grote Berg. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: