maandag, 25. september 2017 - 18:00 Update: 25-09-2017 18:05

Slachtoffer Tomatenstraat Leiden door misdrijf overleden

Slachtoffer Tomatenstraat Leiden door misdrijf overleden
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Leiden

De zondagavond door politieagenten in Leiden aangetroffen overleden man in een woning in de Tomatenstraat is door een misdrijf om het leven gekomen. 'Dit is uit onderzoek gebleken', zo meldt de politie maandagmiddag.

Onderzoek

Na het aantreffen van het lichaam zondagavond rond 19.45 uur, startte de politie direct onderzoek. Forensische rechercheurs onderzochten de woning en de omgeving van het plaats delict. Verder hoorden rechercheurs getuigen bij een buurtonderzoek. Een Team Grootschalig Optreden (TGO) is gestart. Dit rechercheteam doet, onder leiding van een officier van justitie, het onderzoek.

Twee aanhoudingen

De politie hield zondagavond twee personen aan voor mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van het slachtoffer. De twee mannen, 30 en 45 jaar uit Leiden, zitten nog vast en zitten in ‘volledige beperkingen’. Zij mogen alleen contact hebben met hun advocaat.

Iets gezien of gehoord?

Het rechercheteam komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u informatie die het rechercheteam kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: