zaterdag, 7. oktober 2017 - 16:58 Update: 08-10-2017 10:51

In gezicht gestoken bij verkeersruzie Dordrecht

Automobilist in gezicht gestoken bij verkeersruzie Dordrecht
Foto: Archief EHF
Dordrecht

Bij een verkeersruzie in Dordrecht is vrijdag aan het eind van de middag een 47-jarige man uit Brielle op de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht gewond geraakt nadat een onbekende fietser hem in zijn gezicht had gestoken. 'Er is de politie veel aan gelegen deze zaak op te lossen en daarom zijn getuigen van dit steekincident van harte welkom', zo laat de politie zaterdag weten.

Flink remmen

Rond 17.55 uur reed het slachtoffer in zijn witte bestelbus op de Burgemeester de Raadtsingel richting station. Ter hoogte van de Leen Bakker moest de man door de verkeersdrukte en de stoplichten stoppen. Juist toen het verkeer weer op gang kwam, wilde een fietser oversteken. De Briellenaar trok net op en kon een aanrijding door flink te remmen maar net voorkomen.

In gezicht gestoken 

De automobilist schrok flink en liet dat met een scheldpartij ook duidelijk blijken. Daar bleef het niet bij, want hij stapte uit en sloeg de fietser in het gezicht. Deze man haalde een mes tevoorschijn en haalde een paar keer uit naar de automobilist. Bij de laatste uithaal raakte hij de man. 

15 hechtingen

De dader pakte vervolgens zijn fiets en reed ermee in de richting van de Leen Bakker. Het slachtoffer liep een flinke snijwond in zijn gezicht  op en moest naar het ziekenhuis. Later op de dag kon hij naar huis, 15 hechtingen rijker

Signalement fietser

De politie zoekt de fietser. Het is een man van 35-40 jaar oud met een gezet postuur. Hij was zo’n 1.65 meter lang en had kort donker haar. Hij droeg een polyester heupmodel jack wit met zwarte patroon.

Bel de politie

Heeft u het steekincident zien gebeuren of weet u wie de fietser is? Bel dan met de politie en vraag naar de districtsrecherche van Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844. Als u belt naar 0800-7000 blijft u anoniem. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: