vrijdag, 3. november 2017 - 17:08 Update: 04-11-2017 9:48

Twee doden en twee gewonden Kaatsheuvel bij drugslab

Politie stuit in Kaatsheuvel op twee doden en een drugslab
Foto: Hendriks Mulitmedia
Politie stuit in Kaatsheuvel op twee doden en een drugslab
Foto: Hendriks Mulitmedia
Kaatsheuvel

De politie is vrijdagmiddag rond 16.30 uur op twee doden gestuit die in de achtertuin van een woning aan het Prins Mauritsplein in Kaatsheuvel lagen. Dit heeft de politie vrijdagmiddag laten weten.

Mogelijk explosiegevaar, woningen ontruimd

'Er zijn in de achtertuin twee overleden personen aangetroffen en twee andere personen zijn met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis', aldus de politie vrijdagavond. De aard van de verwondingen zijn onbekend. Ook heeft de politie een drugslab ontdekt. Het gaat om een amfetamine speedlab. Er werd opgeschaald naar GRIP 1 in verband met mogelijk explosiegevaar. Uit voorzorg zijn zes nabijgelegen woningen ontruimd. Dit meldt de Veiligheidsregio Midden- en Westbrabant vrijdagavond

LFO-team ingeschakeld

Ook zijn de omliggende straten door de politie afgesloten voor het verkeer om de hulpverlening de ruimte te geven. Het special politieteam Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) werd  ook ingeschakeld. Na het afronden van het onderzoek van de technische recherche gaan specialisten van de politie aan de slag met het drugslab.

Update:

Rond 20.45 uur heeft de Veiligheidsregio afgeschaald naar GRIP 0. Politieonderzoek en de ontmanteling van het drugslab ging echter door. De bewoners van de ontruimde huizen konden rond 22.00.uur weer terug naar hun woning.

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: