zaterdag, 4. november 2017 - 12:52 Update: 04-11-2017 15:52

Bewoner (21) amfetaminelab Kaatsheuvel opgepakt

Kaatsheuvel

Politieonderzoek rond het in Kaatsheuvel bij een woning aangetroffen amfetaminelab heeft uitgewezen dat de twee slachtoffers zeer waarschijnlijk overleden zijn door inademing van koolmonoxide in de garage. 'Het gaat om twee mannen van 48 jaar uit Kaatsheuvel', zo meldt de politie zaterdag.

Onderzoek

De politie startte vrijdagmiddag een onderzoek naar de identiteit en de omstandigheden waaronder twee slachtoffers in een achtertuin aan het Prins Mauritsplein om het leven kwamen. 

Amfetaminelab

Agenten troffen rond 15.10 uur na een melding van een dubbele reanimatie de slachtoffers in de achtertuin aan. Ondanks inspanningen van de hulpdiensten zijn de mannen ter plekke overleden. In een garage bij de woning troffen agenten een klein amfetaminelab aan. 

Bewoner (21) aangehouden

Twee andere personen, een man en een vrouw, werden vrijdagmiddag naar een ziekenhuis overgebracht. Na controle mochten zijn het ziekenhuis verlaten. Eén van hen, de 21-jarige bewoner, is aangehouden en zit vast voor verhoor. De recherche zet het onderzoek voort. Ook zaterdag vindt nog onderzoek plaats bij de woning aan het Prins Mauritsplein.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: