zondag, 24. december 2017 - 16:12 Update: 24-12-2017 16:31

Mobiele Eenheid (ME) ingezet bij onderzoek dode vrouw Tilburg

Mobiele Eenheid (ME) ingezet bij onderzoek dode vrouw Tilburg
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Tilburg

In het onderzoek, na de vondst van een overleden vrouw in een steegje aan de Hoogvenstraat in Tilburg, is ook de Mobiele Eenheid (ME) ingezet die met 25 man sterk de omgeving onderzoekt op eventuele sporen die verband kunnen houden met het mogelijke misdrijf. Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt.

Platte daken

'Er wordt onder andere op platte daken gekeken en ook vragen we aan buurtbewoners of we in hun tuinen mogen kijken', aldus de politie. Zaterdagavond trof een passant de overleden vrouw aan in het steegje achter woningen aan de Hoogvenstraat.

TGO opgestart

Direct werd een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart die onderzoek doet naar het overlijden van de vrouw. De Forensische Opsporing verrichtte uitgebreid sporenonderzoek op het plaats delict. Op dit moment is de doodsoorzaak nog niet duidelijk, maar de politie houdt rekening met een misdrijf. Een schouw en een sectie zullen de aankomende dagen uit moeten wijzen waaraan de vrouw is overleden.----------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl automatisch binnenhalen? Gebruik onze RSS-feed (http://www.blikopnieuws.nl/feeds/all/rss.xml)

>

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: