vrijdag, 5. januari 2018 - 9:23 Update: 05-01-2018 12:44

Politie schiet na wilde achtervolging

Politie schiet na wilde achtervolging
Foto: Archief MV
Heerlen

Na een achtervolging is een inzittende van een auto gewond geraakt, toen hij door een politieauto werd aangereden op de Seelenstraat in Heerlen. Het ongeval gebeurde, nadat agenten deze auto hadden willen controleren op de Anjelierstraat.

Toen de agenten hun patrouilleauto bij de auto hadden geparkeerd, ging de auto er opeens vandoor. De auto reed onder meer over het voetpad en reed deels tegen de rijrichting van het verkeer in. De politieauto reed achter de auto aan, waarbij beide wagens elkaar op een gegeven moment raakten. Op de Seelenstraat kwam de auto tot stilstand, waarna een van de twee inzittenden er te voet vandoor ging. Een van de agenten loste daarbij twee waarschuwingsschoten. 

Geld en verdovende middelen 

De tweede man die in de auto had gezeten, werd bij de auto aangereden door een onopvallende politieauto die op dat moment ook ter plekke arriveerde. De man droeg donkere kleding en was door de agenten te laat gezien. Hij raakte daarbij licht gewond, was aanspreekbaar en werd voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Politieagenten wisten de andere verdachte in de buurt te arresteren. In de auto van de beide mannen werd een aanzienlijk geldbedrag en verdovende middelen aangetroffen. Meer informatie over de identiteit van de drie verdachten is momenteel niet bekend. 

----------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de app in de App store (ios) of de Play store (android) .

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl automatisch binnenhalen? Gebruik onze RSS-feed (http://www.blikopnieuws.nl/feeds/all/rss.xml)

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: