donderdag, 18. januari 2018 - 13:20 Update: 18-01-2018 15:41

Student in oog gestoken op campus Wageningen

Gewonden bij steekpartij op campus Wageningen
Foto: fbf
Wageningen

De politie werd donderdagmorgen in kennis gesteld over een geweldsincident op de campus met mogelijk meerdere gewonden. Toegesnelde agenten wisten ter plaatse twee verwonde slachtoffers op te vangen en verdachte aan te houden.

Rond de klok van 10.50 uur kwam de melding binnen op de meldkamer. Er werden meerdere politie-eenheden ter plaatse gestuurd. Eenmaal ter plaatse werd duidelijk dat een man in een gebouw op de campus twee mensen had verwond. Hij zou één persoon hebben geslagen en één persoon met een voorwerp hebben gestoken. Eén van hen is vervoerd naar het ziekenhuis de ander kon ter plaatse worden behandeld.

Aanhouding verdachte

Op basis van getuigen kon de looprichting van de verdachte worden vastgesteld. Agenten die naar de verdachte op zoek waren troffen deze aan op enkele honderden meters van de plaats van het incident. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De identiteit van de verdachte is nog in onderzoek. Over het motief van de verdachte kan nog niets worden gezegd. Volgens de politie maakt de man een verwarde indruk.

Volgens verschillende media zou de student in zijn oog gestoken zijn. Dit politie kan dit nog niet bevestigen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: