vrijdag, 26. januari 2018 - 19:03 Update: 26-01-2018 22:32

Agent mishandeld door tienermeisjes

Agent mishandeld op metrostation Nesselande
Foto: Politie
Rotterdam

Een agent in Rotterdam raakte vanmiddag gewond aan zijn gezicht toen hij door twee meisjes bij metrostation Nesselande werd belaagd en mishandeld. Het tweetal is aangehouden.

Een oproep op social media om bij metrostation Nesselande met elkaar op de vuist te gaan, maakte de agenten alert. In de directe omgeving werd gesurveilleerd. Rond het metrostation troffen agenten een groep jongeren aan. Op nadrukkelijk verzoek van de politie vertrok de groep, op enkelen na. Een meisje vertikte het om te vertrekken en sloeg naar een agent, maar raakte hem niet. Een tweede meisje sloeg eveneens en raakte de agent vol op zijn oog. De wijkagent kwam ten val waarna het meisje, van 14 jaar uit Rotterdam, hem nog sloeg en schopte. De twee meisjes, van 14 en 15 jaar uit Rotterdam, zijn meegenomen naar het bureau. Een jongen, ook 14 jaar en uit Rotterdam, is aangehouden omdat hij zich niet kon legitimeren.

-------------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de handige app in de App store (ios) of de Play store (android)

Volg Blik op Nieuws op sociale media:  TwitterFacebook of Google+

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: