maandag, 5. februari 2018 - 21:25 Update: 06-02-2018 14:43

Baudet zet tweetal uit partij

Baudet zet oud-VVD'ers uit partij
Den Haag

Forum voor Democratie heeft het lidmaatschap beëindigt van voormalig VVD-Senator Robert De Haze Winkelman en voormalig VVD-statenlid Betty Jo Wevers.

Het tweetal zou volgens een verklaring van FvD op 'oneigenlijke wijze en door dreigementen en kwaadsprekerij geprobeerd hebben de gecontroleerde uitbouw van de partij actief tegen te werken en het partijbestuur over te nemen'. ''Dergelijk gedrag is voor het partijbestuur onacceptabel,'' aldus de FvD.

Reactie's

Haze Winkelman reageert op twitter met de volgende woorden: ''De met veel moeite opgebouwde provinciale teams zijn op non-actief gesteld sinds enkele maanden. Niemand begrijpt waarom dit gebeurt, er is ook nauwelijks communicatie met deze waardevolle leden. Wie dit alles onacceptabel vindt en tracht bij te buigen wordt als vijand gezien.

Wevers: Moet zojuist via een persbericht lezen, dat ik geroyeerd ben bij @fvdemocratie ,. Blijkbaar is het pleiten voor meer INTERNE democratie te bedreigend voor een "democratische" partij.....

De PvD zegt lering te hebben getrokken van de problemen bij 'andere democratische vernieuwingsbewegingen'. 

-------------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de handige app in de App store (ios) of de Play store (android)

Categorie:
Provincie: