woensdag, 28. maart 2018 - 21:14 Update: 28-03-2018 21:19

Seks webshops: sector in opkomst

Seks webshops: sector in opkomst
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Veendam

Sinds de komst van het internet is zakendoen niet meer hetzelfde geweest. In den beginne ging het nog met kinderstapjes, maar vandaag de dag zijn online webshops in zo goed als iedere sector grote spelers. Ook als je op zoek bent naar seks toys en aanverwanten blijkt de keuze voor een online seks webshop steeds evidenter. Maar hoe komt dat eigenlijk? Waarom kent ook de sector van de seks webshops een booming business?

Discretie boven alles

Heel wat mensen hadden vroeger dan misschien wel de wil om naar een seksshop te gaan, maar echt lekker voelden ze zich daar niet bij. Wat als mensen die jou kennen je binnen zien gaan? En dan heb je nog dat schaamtegevoel dat jou bekruipt tijdens het afrekenen. Rustig en zonder zorgen winkelen was en is er voor veel mensen in een seksshop niet echt bij. Jouw seksualiteit verkennen en beleven is heel natuurlijk en normaal, maar dat betekent niet je je comfortabel voelt om dat voor vreemden of vrienden te doen. De seks webshops bieden daar een uitkomst voor. Je kunt rustig vanuit het comfort van jouw zetel door het ruime assortiment seks toys grasduinen en een keuze maken. Geen schaamte meer bij het afrekenen en geen enkele kans dat een kennis jou ziet. Bovendien hoef je je ook geen zorgen te maken over het pakketje. Zo goed als alle seks webshops verzenden hun producten in een discrete doos zonder aanduiding van de inhoud.

Het is gewoon gemakkelijk

Een tweede grote reden voor de populariteit: het is gewoon heel gemakkelijk. Je hoeft de deur niet uit en kunt genieten van een breed aanbod. Seks webshops hebben in de regel dan ook een veel groter assortiment ter beschikking dan een fysieke seks shop. Het pure volume aan producten die ze verkopen zorgen er bovendien ook voor dat de prijzen gedrukt worden. Waar je vroeger nog kon aanhalen dat het toch net wat te lang wachten was op verzending is ook dat een euvel dat tot het verleden hoort. Levering de dag erna of zelfs dezelfde avond is geen uitzondering meer.

Sites zoals Easytoys.nl bieden alle voordelen van een offline seksshop, doormiddel van uitlegvideo’s of een blog en de ultieme discretie zodat je op je gemak kunt rondneuzen.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):