maandag, 30. april 2018 - 17:30 Update: 30-04-2018 17:34

Onderzoek naar dode man woning Nuenen in volle gang

Onderzoek naar dode man woning Nuenen in volle gang
Foto: Archief EHF
Nuenen

Maandagochtend is de politie in Nuenen verder gegaan met het technisch onderzoek in de woning aan de Bernhardstraat waar zondagmiddag rond 14.45 uur een dode man werd aangetroffen. Dit meldt de politie maandag.

Staat van het lichaam

De politie ging het appartement binnen na meldingen van bezorgde buurtbewoners. Zij hadden de man al enkele weken niet gezien en zagen vliegen op de ramen. In de woning troffen de agenten het stoffelijk overschot van een man aan. Door de staat waarin het lichaam verkeerde is het zeer lastig om met zekerheid vast te stellen dat het om de 84-jarige bewoner gaat. De politie gaat daar vooralsnog wel vanuit. Sectie op het lichaam zal daarover definitief uitsluitsel moeten geven.

Technisch onderzoek

Deze sectie zal ook meer duidelijkheid moeten geven over de manier waarop de man is overleden. De omstandigheden in de woning maakten het eveneens buitengewoon lastig om direct vast te stellen of het om een natuurlijk overlijden gaat of dat de man op een andere wijze om het leven is gekomen. Door de politie werd zondagavond en maandag overdag om die reden ook een uitgebreid technisch onderzoek in de woning verricht. Tegen het einde van de maandagmiddag was dat onderzoek afgerond.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):