zondag, 6. mei 2018 - 9:34 Update: 06-05-2018 16:55

Motorrijder rijdt opzettelijk agent aan

Motorrijder rijdt opzettelijk agent aan
Foto: PX
Middelburg

Agenten op de fiets zagen zaterdagavond rond 23.15 uur een motorrijder over de Vlasmarkt in de richting van de Kromme Weele rijden. Aangezien motorfietsen daar niet mogen komen wilden de agenten de bestuurder aanspreken op zijn gedrag.

De bestuurder wilde kennelijk niet stoppen en gaf, toen hij een stopteken kreeg, vol gas en reed op een van de agenten af. De agent wist de bestuurder van zich af te duwen en kwam ten val op de straat. De motorrijder reed door. Hij doofde zijn verlichting en vluchtte. Via de Seisbinnenbrug, de Seisstraat, het Seisplein, Klein Vlaanderen en de Noordsingel ging hij er vandoor. De agent raakte lichtgewond als gevolg van de opzettelijke aanrijding. Hij heeft aangifte gedaan. 

Onderzoek naar identiteit

Het onderzoek richt zich nu op de identiteit van de motorrijder. Er zijn en worden verschillende getuigen gehoord. Ook gaan camerabeelden uitgekeken worden omdat deze motorrijder daar vrijwel zeker op zal staan. Die beelden zullen vandaag verzameld worden door de politie. Een deel van het kenteken van de motor is bekend bij de agenten.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: