zondag, 6. mei 2018 - 15:36

Behulpzame vrouw zelf aangereden op snelweg

Behulpzame vrouw zelf aangereden op snelweg
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Sprang-Capelle

Een 43-jarige vrouw die zaterdagavond 5 mei wilde helpen bij een ongeval bij Sprang-Capelle werd daarbij aangereden door een passerende auto. De vrouw is overgebracht naar een ziekenhuis.

Een automobiliste moest rond 21.40 uur op de A59 bij Sprang-Capelle plots remmen omdat er een ree midden op de weg stond. Haar auto raakte in een slip en kwam tegen de vangrail tot stilstand. Zij raakte niet gewond.  Een voorbijrijdende auto stopte om te helpen. De man en een vrouw stappen uit om de bestuurster te gaan helpen. Een aankomende auto rijdt vervolgens tegen het slachtoffer aan. Deze bestuurder is doorgereden. Volgens getuigen gaat het om een grijze luxe personenauto, mogelijk een Mercedes of een Audi. De politie is nog op zoek naar deze bestuurder en verzoekt hem/haar zich te melden. 

Gevaarlijke situatie

Meerdere passanten zijn gestopt bij het ongeval om hulp te verlenen. Er ontstond een gevaarlijke situatie omdat  auto’s nog op volle snelheid  voorbij het ongeval reden. Hierbij heeft een auto die aan de kant was gestopt schade opgelopen. Ook deze veroorzaker is doorgereden. Van deze auto zijn geen kenmerken  bekend.   Een vrachtwagenchauffeur heeft zijn wagen zo langs de weg neergezet dat iedereen veilig kon wachten tot de hulpdiensten gearriveerd waren. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: