dinsdag, 8. mei 2018 - 9:48 Update: 08-05-2018 11:03

Waylon boycot Telegraaf en AD

Waylon is even klaar met AD en Telegraaf
Foto: Screenshot Youtube RTL4
Amsterdam

Waylon praat niet meer met de kranten het AD en de Telegraaf. Afgelopen week kreeg de zanger het aan de stok met de meegereisde verslaggevers van beide kranten.

Aan het AD legt de manager van de zanger uit waarom die krant geboycot wordt door Waylon. "Wij ervaren weinig steun en er komt alleen maar venijn uit de pen van jullie medewerker. Jullie zijn niet trots op Waylon en dat is heel jammer. Daarom laten we dit nu gaan en praten we niet met het AD", aldus Waylon's manager Paul Brinks.

De omroep benadrukt in de Telegraaf ''dat het zijn taak is om ervoor te zorgen dat ’onze artiest in staat is optimaal te presteren’. „Wij willen Nederland trots laten zijn op Waylon en op wat we op het podium laten zien donderdag. Dat is het enige dat telt.”

De situatie doet volgens de krant denken aan Douwe Bob, die twee jaar geleden met hoge verwachtingen naar Stockholm afreisde voor het Songfestival en uiteindelijk als elfde eindigde. Daarop was hij niet in staat om met de pers te praten. Hij verscheen uiteindelijk pas na aandringen van de omroep. Nu liggen de zaken anders, meent de woordvoerder. „Dit is heel anders, omdat het een persoonlijk ding is.”

Categorie:
Provincie:
Tag(s):