dinsdag, 15. mei 2018 - 16:22

Verdachte (47) dodelijk steekincident Mombassaplaats gearresteerd

 Verdachte (47) dodelijk steekincident Mombassaplaats gearresteerd
Foto: Archief EHF
Rotterdam

Het opsporingsteam dat onderzoek doet naar het dodelijk steekincident op de Mombassaplaats heeft afgelopen maandagochtend een verdachte gearresteerd. Dit meldt de politie dinsdagmiddag.

Internationaal gesignaleerd

'Het gaat om een 47-jarige man uit Capelle aan den IJssel. De man stond al enige tijd internationaal gesignaleerd en meldde zich maandag zelf bij de politie', aldus de politie.

Steekwonden

Woensdagavond 14 februari raakte een 56-jarige Rotterdammer ernstig gewond na het steekincident. Agenten troffen het slachtoffer op straat aan tussen de tuinen van woningen op de benedenverdieping. De 56-jarige man bleek steekwonden te hebben en werd na reanimatie in kritieke toestand naar het EMC in Rotterdam overgebracht.

Overleden

In de nacht van donderdag op vrijdag overleed hij daar aan zijn verwondingen. Een team grootschalige opsporing zette alles op alles om dit ernstige misdrijf op te lossen. Dit onderzoek resulteerde maandagochtend in de aanhouding van de 47-jarige man. Hij zit vast voor nader verhoor en onderzoek en wordt donderdag voorgeleid.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: