zaterdag, 19. mei 2018 - 17:17 Update: 19-05-2018 17:25

Politie pakt verdachte mogelijk steekincident Leiderdorp op

Politie pakt verdachte mogelijk steekincident Leiderdorp op
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Leiderdorp

In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben agenten in Leiderdorp rond 00.45 uur een verdachte aangehouden na een mogelijk steekincident op de Van der Valk Boumanweg. 'Hierbij raakte een persoon gewond. De politie is op zoek naar getuigen', zo laat de politie zaterdag weten.

Persoon onder het bloed

Agenten kregen omstreeks 00.30 uur de melding dat er een persoon onder het bloed op straat zat en dat er mogelijk sprake was van een steekincident. Op de Van der Valk Boumanweg troffen toegesnelde agenten het slachtoffer aan. Hij vertelde de hen zojuist ruzie te hebben gehad met iemand. Hierbij liep hij vermoedelijk steekwonden op. 

Verdachte aangehouden

Kort daarop troffen agenten de verdachte aan, eveneens op de Van der Valk Boumanweg. Het gaat om een 45-jarige man uit Leiden. Vermoedelijk is er ruzie tussen de twee ontstaan op een kajuitboot. De politie startte direct een onderzoek en heeft de 45-jarige verdachte overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Het slachtoffer is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken.

Oproep getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk meer kunnen vertellen over het incident omstreeks 00.30 uur aan de Van der Valk Boumanweg. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de districtsrecherche in Leiden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
Provincie: