maandag, 28. mei 2018 - 9:35 Update: 28-05-2018 9:38

Problemen op A2 door aanrijding drie vrachtwagens

Problemen op A2 door aanrijding drie vrachtwagens
Foto: Archief FBF
Zaltbommel

Door een groot ongeluk bij Zaltbommel zijn er voor het verkeer op de A2 vanuit Den Bosch verkeersproblemen ontstaan. De toerit Zaltbommel is dicht, evenals twee rijstroken op de A2 zelf waardoor er voor het doorgaande verkeer nog maar 1 rijstrook over is, zo meldt de VID.

De file door de afsluiting loopt flink op, weggebruikers die in de file staan moeten rekening houden met zeker een uur extra reistijd. Wie vanuit Den Bosch naar Utrecht wil kan voorlopig beter vanaf Waalwijk omrijden over de A59 en de A27. Dit kan niet filevrij, maar de vertragingstijd is wel korter dan wanneer je de A2 gebruikt. Bekijk voor vertrek de actuele verkeersinfo en pas waar mogelijk je route aan.

Rond 06.30 uur kwamen drie vrachtwagens met elkaar in botsing. Een van de bestuurders raakte bekneld en is door de brandweer bevrijd. Het verkeer dat de toerit wil gebruiken kan er straks langs over de vluchtstrook.

De politie zal nog een onderzoek gaan uitvoeren om de toedracht van het ongeluk vast te kunnen stellen. Zoals het er nu naar uitziet duurt de totale afhandeling nog tot 09.30 uur.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):