dinsdag, 5. juni 2018 - 23:14

Brand in bromfiets slaat over op afvalcontainer in centrum Boxtel

Boxtel

Dinsdagavond werd rond 19.45 uur de brandweer gealarmeerd voor een containerbrand aan de Fellenoord in het centrum van Boxtel.

Brand slaat over op afvalcontainer 

Het vuur ontstond bij een bromfiets maar sloeg over naar de afvalcontainer en ging gepaard met hevige rookontwikkeling. De brandweer sloot de straat volledig af en doofde het vuur. Om het vuur definitief te doven gebruikte men schuim. 
De eigenaar van de bromfiets stond moedeloos met zijn helm in zijn hand toe te kijken hoe zijn trots in vlammen op ging. 

Net getankt

Naar verluid was hij kort van te voren wezen tanken. Nadat hij zijn bromfiets had stilgezet vatte deze spontaan door onbekende oorzaak vlam. De brandweer heeft de brandende restanten in de afvalcontainer gegooid waarna de weg weer volledig vrij werd gegeven. 

Avondvierdaagse 

De brand werd opgemerkt door kinderen die meeliepen tijdens de avondvierdaagse in Boxtel en de bovengenoemde straat passeerde. Direct werd door een ouder de melding gedaan bij de meldkamer waarna de brandweer werd gealarmeerd. Van de bromfiets bleef niets meer over. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):