donderdag, 7. juni 2018 - 7:50 Update: 07-06-2018 10:00

Man stopt meisje (6) in kofferbak en rijdt weg

Man stopt meisje in kofferbak en rijdt weg
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Weert

De politie van Limburg zoekt getuigen van een kortstondige ontvoering van een 6-jarig meisje dat gisterenavond in Weert werd meegenomen in een kleiner, nieuw model auto, gelijkend op of zijnde een witte Volkswagen Golf.

Het meisje is inmiddels weer terecht en de politie is op zoek naar de bestuurder van de auto.

Volgens getuigen sprak de bestuurder het meisje rond 18.00 uur aan in de Maastrichtstraat in Weert. Hij vroeg haar om in de auto te stappen. Toen het meisje weigerde, werd ze opgetild en in de kofferbak gezet. De bestuurder ging er vervolgens vandoor, maar volgens de politie was de kofferbak waarschijnlijk niet goed afgesloten. Mogelijk raakte de bestuurder daardoor in paniek en besloot hij het meisje uit de auto te zetten.

Het meisje is erg geschrokken en inmiddels weer bij haar familie. Een getuige heeft vermoedelijk de auto zien rijden op de Nedermaaslaan. Een oudere man op een fiets en een vrouwelijke bestuurder van een oud model Ford Ka zouden volgens de getuige de witte auto kunnen hebben zien rijden op de Nedermaaslaan. De politie roept hen en anderen op zich te melden als zij iets hebben gezien. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):