vrijdag, 13. juli 2018 - 21:51 Update: 14-07-2018 11:57

Gewonde bij schietpartij in Rotterdam

Gewonde bij schietpartij in Rotterdam
Foto: Archief FBF.nl
Rotterdam

Bij een schietpartij in Rotterdam is vrijdagavond rond 20.45 uur een 22-jarige Rotterdammer gewond geraakt. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

In been geschoten

Het schietincident vond plaats op de Grote Visserijstraat. Agenten troffen het slachtoffer in een auto aan met een schotwond in zijn been. De man bloedde hevig en is naar het ziekenhuis overgebracht. Hij was verminderd aanspreekbaar. Er zijn geen aanhoudingen verricht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het schietincident.

Getuigenoproep

Volgens getuigen zijn er twee, mogelijk drie verdachten weggerend na de schietpartij. Agenten zetten de Grote Visserijstraat deels af en stelden in de ruime omgeving een onderzoek in. Ook spraken ze met meerdere getuigen die ten tijde van het incident in de buurt waren en mogelijk iets gezien hebben. De toedracht van het schietincident is vooralsnog onduidelijk. De politie komt dan ook graag in contact met mensen die meer van deze zaak afweten en die nog niet met de politie hebben gesproken. Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: