donderdag, 16. augustus 2018 - 10:17 Update: 16-08-2018 10:22

Handgemeen loopt uit op steekpartij en slaan met knuppel

Handgemeen loopt uit op steekpartij en slaan met knuppel
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Arnemuiden

In het Zeeuwse Arnemuiden heeft zich woensdagmiddag rond 12.00 uur op het station een geweldsincident voorgedaan. Dit meldt de politie donderdag.

Geslagen met knuppel en gestoken

'Een man en een vrouw zouden ruzie hebben gemaakt, dit mondde uit in een handgemeen waarbij de vrouw met een knuppel zou zijn geslagen en de man zou zijn gestoken', aldus de politie.

Mes 

De vrouw zou in de trein zijn gestapt. Dit werd door de agenten doorgegeven aan hun collega’s in Goes. Zij hebben de 37-jarige vrouw (uit Vlissingen) rond 12.15 uur in Goes uit de trein gehaald en aangehouden. Het mes dat zij nog bij zich had is in beslag genomen. Ook werden bij de vrouw verdovende middelen aangetroffen. Zij moest een speekseltest ondergaan op het politiebureau. Hieruit bleek dat zij harddrugs had gebruikt.

Lichtgewond

Agenten hebben een aangifte opgenomen van de 46-jarige man uit Arnemuiden. Hij is licht gewond geraakt door de aanval met het mes. Hij heeft zich onder behandeling van de huisarts moeten stellen.

Aanleiding

De mogelijke aanleiding voor het gevecht is een conflict tussen de 36-jarige partner van de man en de aangehouden verdachte. De verdachte zou de 36-jarige vrouw eerder op de dag hebben opgesloten en korte tijd van haar vrijheid hebben beroofd. Hierbij zouden ook bedreigingen zijn geuit. Van dit incident is eveneens aangifte gedaan bij de politie.

Verdachte in cel

De zaak wordt momenteel onderzocht door de politie. Er zijn getuigen gehoord en een buurtonderzoek is gedaan. De aangehouden verdachte is in verzekering gesteld en zit nog vast in een politiecellencomplex.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: