zaterdag, 24. november 2018 - 10:58 Update: 24-11-2018 11:53

Drie gewonden bij ernstig ongeluk A58 Rilland

Drie gewonden bij ernstig ongeluk A58 Rilland
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Rilland

Bij een ernstig verkeersongeval op de A58 richting Bergen op Zoom vrijdagmiddag, waarbij vier auto's betrokken waren, zijn drie mensen gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Dit meldt de politie zaterdag.

Afrit parkeerplaats het Rak 

'Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur bij de afrit naar de parkeerplaats het Rak, terwijl het verkeer afwisselend langzaam reed en stil stond. Vermoedelijk reed een 35-jarige bestuurder uit 's Gravenhage achterop een andere auto', aldus de politie. Door de klap raakten nog een derde en een vierde auto beschadigd. De bestuurders van de overige drie auto's zijn een vrouw (29) uit Zevenbergen, een vrouw (26) uit Kruiningen en een man (27) uit Oudehorne.

Ziekenhuis

Bij het ongeval raakten vier mensen gewond, namelijk de man (35) uit 's Gravenhage en een 33-jarige inzittende in dezelfde auto, eveneens uit 's Gravenhage. Verder de vrouw uit Zevenbergen. Dit drietal werd met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De man uit Oudehorne werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde verder niet naar het ziekenhuis.

Politieonderzoek

Een bergingsbedrijf heeft de vier auto's weggetakeld. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Van drie automobilisten is een blaasproef afgenomen, zij hadden geen alcohol gedronken.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):