vrijdag, 11. januari 2019 - 17:15 Update: 11-01-2019 17:16

Brabant is twee nieuwe miljonairs rijker

Brabant is twee nieuwe miljonairs rijker
Foto: Archief EHF
Sint Michielsgestel

De Staatsloterijtrekking van 10 januari levert de provincie Noord-Brabant maar liefst twee nieuwe miljonairs op. De Hoofdprijs van 1 miljoen is gewonnen door een abonneespeler uit de gemeente Sint-Michielsgestel en de XL Hoofdprijs is gewonnen door een online speler in de gemeente Woensdrecht.

'Eerste Hulp bij Geluk'

Winnaars van zulke grote prijzen ontvangen advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. 'Je zult maar in één keer miljonair worden' zegt Sander van de Vooren, prijswinnaarbegeleider van de Staatsloterij, 'wat een leuke start van het nieuwe jaar. We nodigen de gelukkige winnaar van harte uit om langs te komen voor 'Eerste Hulp bij Geluk'.'

Belastingvrij

Alle geldprijzen van de Staatsloterij worden belastingvrij uitgekeerd en uitsluitend getrokken uit de voor die trekking verkochte lotnummers. De Staatsloterij keert minimaal 60% van de inleg van de spelers uit aan prijzengeld en heeft daarmee het hoogste uitkeringspercentage van alle Nederlandse loterijen en de grootste prijzenpot. De volgende trekking van de Staatsloterij is op zondag 10 februari aanstaande, dan staat de jackpot op 27,8 miljoen euro, netto.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):