maandag, 18. februari 2019 - 11:33 Update: 18-02-2019 16:44

Dode gevonden in Aquaplas in Best

Dode gevonden in Aquaplas in Best
Foto: Archief MV
Best

De politie heeft maandagochtend rond 10.30 uur, op aanwijzing van een getuige, het stoffelijk overschot van een man aangetroffen in recreatieplas Aquabest in Best. 'Tot op dit moment is nog niet bekend wie de man is en wat hem het leven heeft gekost', zo laat de politie maandag weten.

Forensisch onderzoek

'Na het aantreffen van de man zijn wij direct gestart met een onderzoek naar de mogelijke toedracht hoe hij in het water terecht is gekomen. De man lag mogelijk al enkele dagen in het water', aldus de politie. Het lichaam werd overgebracht naar een mortuarium en is daar verder onderzocht.  

Geen misdrijf

Voorlopig zijn uit het politieonderzoek geen aanwijzingen gekomen die er op duiden dat de man het slachtoffer werd van een misdrijf. Het is echter nog wel te vroeg om dit helemaal uit te kunnen sluiten. De prioriteit is nu om erachter te komen wie de man is. Daarvoor gebruikt de politie onder andere zijn vingerafdrukken.

Informatie

De politie kan niet uitsluiten dat van de man in de omgeving van de recreatieplas mogelijk spullen of kleding ligt. Mocht iemand zich herinneren iets te hebben zien liggen of als u in de komende tijd nog iets vindt, neem dan contact met de politie op. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):