zaterdag, 11. mei 2019 - 9:35 Update: 11-05-2019 10:01

Medewerker café in borst gestoken door klant

ambu-agent-donker
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Kampen

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een medewerker van een café aan de Oudestraat ernstig gewond geraakt bij een steekincident. Dit meldt de politie zaterdag.

In borst gestoken

'Rond 02.45 uur ontstond een woordenwisseling tussen de medewerker en drie bezoekers bij de ingang van de horecagelegenheid, waarbij over en weer klappen werden uitgedeeld. Uiteindelijk werd de medewerker door één van de drie mannen in zijn borst gestoken waarna de drie er vandoor gingen richting de wijk Brunnepe', aldus de politie. Twee van hen zaten op een fiets, de derde rende er achteraan.

Buiten levensgevaar

De medewerker werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij meteen aan zijn verwondingen werd behandeld. De man verkeert buiten levensgevaar. De jongen die de medewerker gestoken zou hebben had een donkere huidskleur, was ongeveer 20 jaar oud. Droeg een zwarte winterjas en was c.a. 1.75 meter lang. Had kort geschoren kroeshaar en donkere spijkerbroek. De twee andere mannen waren ook donker getint en ongeveer even oud.

Oproep politie

De politie roept getuigen van de aanleiding van het incident, die nog niet met de politie hebben gesproken, op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: