vrijdag, 5. juli 2019 - 22:16 Update: 05-07-2019 22:20

Arrestatie na schietincident Rosmalen

Foto van politie onderzoek schietpartij | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Rosmalen/Den Bosch

Donderdag heeft de politie een man uit ’s-Hertogenbosch aangehouden na een schietincident bij een woning in Rosmalen eerder die middag. 'Het onderzoek is nog in volle gang', zo laat de politie vrijdag weten.

Melding

Bij de meldkamer kwam donderdagmiddag rond 17.00 uur informatie binnen dat er op een woning aan de Groote Wielenlaan in Rosmalen geschoten was. Er zou vanuit een auto geschoten zijn. Voor zover nu bekend raakte niemand gewond. Binnen een uur na de melding arresteerde de politie in zijn woning in ’s-Hertogenbosch een 27-jarige verdachte. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident en zit vast voor verder onderzoek.

Onderzoek gaande

'We sluiten meer aanhoudingen niet uit. Het onderzoek naar wat er precies gebeurd is en waarom, is dan ook nog in volle gang. Getuigen die iets gezien of gehoord hebben spreken we graag. Woon je in de buurt en heb je bewakingsbeelden die nog niet met ons gedeeld zijn? Was je in de buurt en heb je foto’s of filmopnames gemaakt die ons kunnen helpen? Laat het ons weten en bel 0900-8844', aldus de politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: