donderdag, 8. augustus 2019 - 16:04 Update: 08-08-2019 16:11

Openstaande celstraf blijft man achtervolgen en dat doet de politie ook

mercedes-auto
Foto: Politie
Rotterdam

Donderdagochtend ging een 37-jarige automobilist er als een speer vandoor toen agenten hem wilden controleren. 'De auto waarin hij reed had een ‘thuiskomer’, helaas voor hem hielp dat niet', zo meldt de politie donderdag.

To-do-list politie

Een openstaand to-do lijstje bij de politie was vermoedelijk de reden waarom de man, een 37-jarige zonder vaste woon- of verblijfplaats er vanmorgen rond 06.00 uur als een speer vandoor ging toen agenten hem wilden controleren.

Gaspedaal ingetrapt

Op het moment dat hem werd gevraagd om uit te stappen trapte hij het gaspedaal in en ging ervandoor. Met snelheden boven de 160km per uur scheurde de man door de Kogelvangstraat de Nieuwe Binnenweg op. Op één moment, toen de ochtendspits te druk werd, stopten de agenten voor ieders veiligheid met de achtervolging. Op de Posthumalaan zagen agenten de man vervolgens rijden en werd hij aangehouden. De auto is inbeslaggenomen.

154 dagen cel tegoed

Op het bureau bleek dat hij moest nog154 dagen zitten en 6000 euro boete betalen. Bovendien bleek hij ongewenst vreemdeling en onder invloed van drugs. De man is ingesloten en zijn auto is in beslag genomen.

 

Categorie:
Provincie: