woensdag, 11. september 2019 - 16:15 Update: 11-09-2019 16:22

Waarom een telefoonhoesje noodzakelijk is

iphone-11-apple
Foto: Screenshot YouTube/Apple
Heeze

Apple kondigt de nieuwe iPhone 11 in september aan. Het nieuwe toestel wordt in zes kleuren gelanceerd met een vernieuwde camera. De camera in de iPhone 11 heeft een vernieuwde groothoeklens, een nieuwe behuizing en moet de beste zijn voor (thuis)fotografie. De iPhone 11 is het minst prijzige model. Het premium model, de iPhone 11 Pro is er in vier kleuren en twee versies: de reguliere en de max. De iPhone 11 kost vanaf € 809 in de uitvoering met 64GB flashopslag. De vanaf prijzen van de Pro-modellen zijn €1.159 en €1.259.

Noodzakelijke bescherming

De vanaf prijzen geven de noodzaak aan om dergelijke toestellen optimaal te beschermen met deugdelijke telefoonhoesjes en scherm protectors. Het is behoorlijk investeren in geavanceerde toestellen die zeker gelet op de uitvoering kwetsbaar zijn. Het design heeft een randloos scherm en een glazen achterkant wat de kwetsbaarheid groter maakt. Laat je het toestel vallen op handhoogte dan is het zwaar beschadigd. Al ben je nog zo voorzichtig, je voorkomt niet dat er snel krassen komen op het scherm of achterkant.

Telefoonhoesjes

Telefoonhoesjes worden van kunststof, siliconen of leer gemaakt. Kwalitatieve telefoonhoesjes worden specifiek ontwikkeld om breuk en andere beschadigingen van de smartphone te voorkomen. Ook daar zie je een ontwikkeling in het materiaal waarbij je eigenlijk niet merkt dat er een telefoonhoesje om de smartphone zit. Alle mogelijkheden en aansluitingen blijven natuurlijk intact. Dit zie je goed bij het iPhone 11 hoesje. De cover is perfect gemaakt zodat alle camera’s optimaal blijven functioneren. Dit geldt ook voor de aansluitmogelijkheden van de oplader en accessoires.

Een andere reden is het design. Door het kiezen van een designhoesje kun je je nog meer onderscheiden. Kies voor kostbare iPhone modellen altijd voor kwalitatief de beste telefoonhoesjes. De hoesjes zijn vergeleken met een verzekering betaalbaar. Schaf daarom bij aankoop van een smartphone direct een passende telefoonhoes aan. 

Categorie:
Provincie: