woensdag, 23. oktober 2019 - 15:23 Update: 23-10-2019 16:12

Dode en twee gewonden bij ernstig verkeersongeval Almkerk

Almkerk

Woensdagmiddag is bij een ernstig verkeersongeval in het Brabantse Almkerk een 57-jarige man uit Almkerk overleden. Bij het verkeersongeval op de kruising van de Duijlweg en de Midgraaf waren twee auto’s betrokken', zo meldt de politie woensdagmiddag.

Een dode, twee gewonden

'De inzittenden van de andere auto, een 69-jarige man en een 69-jarige vrouw uit ‘s-Gravenhage, raakten gewond en werden met ambulances naar een ziekenhuis in Breda overgebracht', aldus de politie.

Traumahelikopter

De hulpdiensten kregen om 13.20 uur een melding van een ernstig verkeersongeval in Almkerk. Naast de politie, kwamen ook de traumaheli en twee ambulances ter plaatse. Er waren twee auto’s tegen elkaar gebotst. Hierbij sloeg één voertuig over de kop en belandde in een grasveld, het andere voertuig kwam in een greppel tot stilstand.  

VOA

Er bij het ongeval één slachtoffer overleden.  De twee andere betrokkenen raakten gewond. De toedracht van de aanrijding is nog niet duidelijk. Daarom is een verkeersongevallen analist ter plaatse gevraagd om een sporenonderzoek in te stellen.   

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: