maandag, 16. december 2019 - 12:41 Update: 16-12-2019 13:00

Aanrijding gevolgd door mishandeling

aanrijding, mishandeling
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Tilburg

De politie onderzoekt een incident dat zondagmorgen rond 10.40 uur plaatsvond op de Trappistenstraat. Daarbij ontstond na een aanrijding een confrontatie tussen de bestuurder en twee mannen.

Een 65-jarige Tilburger parkeerde zondagmorgen zijn auto voor de woning van een 58-jarige bekende van hem die aan de Trappistenstraat woont.  Terwijl de mannen bezig waren iets in de kofferbak te leggen kwam vanuit de Predikherenlaan een auto die op hun afkwam. De mannen moesten opzij springen om letsel te voorkomen.  De auto werd  door de klap zeker twee meter voorwaarts verplaats en raakte beschadigd.  Het ging volgens hen om een opzettelijke aanrijding.

Confrontatie

Vervolgens ontstond een confrontatie tussen beide mannen en de bestuurder van die auto, een 51-jarige Tilburger.  De bestuurder zou een met een plastic zak slaande bewegingen naar hen gemaakt hebben.  De 58-jarige man  zou  een honkbalknuppel gehaald hebben en  daarmee geslagen hebben.  De veroorzaker van de aanrijding liep een gebroken kaak op. De man die geslagen zou hebben, kreeg hartklachten waarna beiden mannen werden overgebracht naar het ziekenhuis.  Ze worden beiden als  verdachten aangemerkt  en worden op een later tijdstip gehoord. De politie stelt een nader onderzoek in naar het incident.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: