vrijdag, 3. januari 2020 - 15:27 Update: 03-01-2020 18:14

In Winschoterdiep gevonden lichaam is van vermiste 24 jarige man uit Hoogezand

Hoogezand

De politie heeft vrijdag aan het begin van de middag een overleden persoon gevonden in het water van het Winschoterdiep in Hoogezand. 'Onderzoek moet uitwijzen of het gaat om de vermiste Ronald Mekkring uit Hoogezand', zo laat de politie vrijdagmiddag weten.

Vijver

De politie zette de zoektocht naar de vermiste man vrijdagochtend verder nadat zoektocht van afgelopen donderdag niets had opgeleverd. Daarbij werd ook vanaf de kant en met een boot gezocht in een vijver aan de Vijverstraat in Hoogezand maar daar werd niets aangetroffen. 

Identiteit

Ook werd vanmorgen en vanmiddag met ondermeer de politieboot in het Winschoter- en Kieldiep gezocht waarbij een sonar en specifieke dregmiddelen werden ingezet. Dit leidde vanmiddag rond 12.45 uur tot de vondst van het lichaam van een overleden persoon. De politie is een onderzoek gestart naar de identiteit.

Update 17.15 uur

Er is vastgesteld dat lichaam dat vrijdag aan het begin van de middag uit het Winschoterdiep is gehaald de 24-jarige vermiste man uit Hoogezand betreft. 'Het lichaam wordt nu naar het ziekenhuis gebracht, waar nader onderzoek wordt gedaan naar de doodsoorzaak', aldus de politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: