zondag, 2. februari 2020 - 11:29 Update: 02-02-2020 19:06

Bij autobrand omgekomen man (43) komt uit Overlangel

brandweer
Foto: BlikopNieuws.nl ter illustratie
Ravenstein

De hulpdiensten kregen zondagochtend even na 08.00 uur een melding van een brandende vrachtwagen in Ravenstein die op een parkeerplaats stond op de Bulk.

Inzittende overleden

Een personenauto bleek op deze vrachtwagen te zijn gebotst. 'Een inzittende is hierbij om het leven gekomen. Wij doen onderzoek naar dit incident', zo meldt de politie zondag.

Forensisch onderzoek

'Onze forensische specialisten zijn nu op de locatie van het incident. Zij gaan kijken of ze sporen aantreffen die ons meer duidelijkheid kunnen geven over dit incident en de identiteit van het slachtoffer', aldus de politie. Ook worden er camerabeelden bekeken uit de directe omgeving.

Update 13.00 uur

Het voertuig zal worden weggetakeld voor verder onderzoek elders. Het lichaam van de overledene wordt door een schouwarts onderzocht om o.a. de identiteit vast te stellen. Collega’s van de VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) zijn ook ter plaatste voor onderzoek.

Update 18.00 uur

De politie heeft de identiteit van het slachtoffer kunnen vaststellen. Het betreft een 43-jarige man uit Overlangel. 'We hebben de nabestaanden van dit vreselijke nieuws op de hoogte gebracht. Het slachtoffer is door een noodlottig ongeval om het leven gekomen', aldus de politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: